امروز به طور اتفاقی فهمیدم شوهرم می خواد وام بگیره اما ب من نگفته حالا فهمیدم کل خانوادش خبر داشتن الا من اخه مگه چی می شد یک کلام ب من نگفته مگه غیر از اینه که زن و شوهر شریک کم زیاد زندگی هستن قبلا هم اینکار و کرده خیلی از این کارش ناراحتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم احساستون را درك كنم خيلي حس بديه كه همسر ادم مسائلي را مخفي كنه
اگه اين كار رو قبلا هم كرده بهتره باهاش صحبت كنيد و علت اين رفتار را جويا بشيد كه چرا همه بايد بدانن جز شما و ايا اين رفتار علت خاصي داره .بهترين راهكار صحبت مستقيم بدون سرزنش و كنايه است.