اضطراب و ترس موقع خوابیدن

سلام

من تابستون پارسال ی شوک بهم وارد شد اونم این بود ک شبانه پدرم وارد اتاقم شد منو کتک زد😔بعد از اون من ی دختر ترسو گوشه گیر شدم شبا میترسیدم جیغ میزدم خودمو میزدم احساس میکردم  یکی الان بالاسرمه میخواد منو بکشه تا اینکه تحت درمان قرارگرفتم پیش مشاور روان پزشک اینا بودم خوب شدم ولی از اردیبهشت ماه  ک خیلی ناراحتی کشیدم باز این ترسم برگشته  الان خواب بد میبینم  من نمیخوام  برم دکتر چیکار کنم دوست ندارم قرص مصرف کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
استفاده از دارو برای اضطراب و افسردگی شدید لازم است، اما کافی نیست. در کنار آن حتما باید از درمان روان‌شناسی استفاده شود.
موفق باشید.