درمان جذب بار منفی...

یا حرفای که مردم بم  تلقین میکنن مثلاً تو مانند فلانی میشی وتوزندگی به جای نمیرسی... وبعد خودم این حرفا رو باور میکنم وکل زندگیم بر این حرفا سیاه شده

وهرچی بار منفی به خودم جذب میکنم

این مشکل درمانی داره؟؟؟

بهتره برم دکتر متخصص مغز واعصاب یا روانشناس؟؟

یا درمان خونگی داره مثل خوندن یه نوع کتاب یاتکنیگ ...

چون بدجورررر دادم اذیت میشم حتا میترسم درس بخونم وبه جای خوبی برسم ومغرور بشم وخانواده برا خودم تشکلیل ندم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دیپلم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ادم هاي براي موفق شدن لازم هست هم كر شوند و هم كور
شما چرا اجازه ميدهيد اين حرف ها را بزنن فارغ از اينكه تازه دو دستي اين حرفارو ميگيريد و باور داريد
بايد با مشاور فردي صحبت كنيد اينكه چي ميشه انقدر اين افكار شديده و باعث نااميدي شده ريشه يابي كنيد از كجا شروع شده همراه با مشاور متخصص اين روند را تغيير دهيد
تموم اين نگراني ها طبيعيه و قطعا با تلاش خودتون ميتونيد اين افكار را دور كنيد .
كتاب زندگي دومت زماني افاز ميشود كه بداني يك زندگي بيشتر نداري ميتونه براي شروع بهتون كمك كنه .