آیا با بتای 104 امکان زنده ماندن جنین وجود دارد؟

سلام. من آزمایش خون دادم و باردارم اما بتا ۱۰۴ هست به موعد پریودم هنوز ۲ روز مونده .بهم میگن شاید تا زمان پریودت پریود شی چون یه بچه ۹ ماهه دارم و نمیخوام نگه دارم .واقعا همچین چیزی میشه ؟خیلیم درد پریودی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر مشکلی ندارید وضعیت شما طبیعی است به فکر حفظ بارداری خود باشید تا دچار مشکل نشوید موفق باشید