سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر...من باردارم و تنگی نفس شدید دارم و خیلی اذیت میشم..احساس ماهی رو دارم که از اب بیرون افتاده و داره خفه میشه...میتونم از اسپری اکسیژن استفاده کنم؟برای جنینم مشکلی نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود در بارداری کمی تنگی نفس طبیعی است اما به این شکل انقدر  شدید که توصیف کردید طبیعی نیست و طبق دستور پزشک معالج باید رفتار کنید   موفق باشید