چگونه مادرمو راضی کنم ؟

سلام من هنوز با همسرم ازدواج نکردم میخوام مادرمو یه جوری در جریان قرار بدم که با همسرم رابطه بر قرار کنم که اگر عفونت و اینا گرفتم کمکم کنه چجوری بهش بگم بعد هنوز ما وضعیتمون جور نیست که بریم سر خونه زندگیمون میشه راهنمایی کنید چجوری مادرمو راضی کنم بهش بگم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اگر تصمیم گرفته اید که با همسرتان وارد رابطه شوید بهتر است  قبل این کار با پزشک زنان مشورت کنید تا با معاینه شما و وضعیت بدنیتان راهنمایی لازم را انجام دهند و اگر بعدها هم دچار مشکل زنان شدید با پزشکتان مشورت کنید