انقباظات شکم و معده در هفته هفتم بارداری چه علتی دارد؟

سلام من اوایل هفته هفتم بارداری هستم دوسه روزه حالت تهوع دارم ومعده درد و ترش کردن نفخ وامروزم انقباضات شکم و معده که میچرخه هربار یه نقطه نمیدونم رودمه یا مربوط به بارداری!اوایل بارداری ترشح زیادی داشتم بعد قطع شد امروز باز یکم ترشح داشتم،یه مطلبی خوندم که اگه انقباضات شکمی با تهوع باشه باید به پزشک مراجعه کنین،ایا لازمه برم دکتر یا طبیعیه این مشکلات!

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

تهوع تا پایان سه ماهه اپل ممکنه مهمان ناخوانده شما باشه
اما انقباضات شکمی همراه یا بدون لکه بینی لازمه توسط دکترتون بررسی بشه