علت شب ادراری کودک چیست؟

سلام من ی کودک ۳ ساله دارم که حدود ی ساله از پوشک گرفتمش اما ی چند ماهی میشه که شبا جیش میکنه خیلی باهاش تمرین کردم که شبا منو بیدار کنه اما بازم جبش میکنه خیلی نگرانم اما بخاطر کرونا دخترمو دکتر نمیبرم میشه کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد بالینی

با سلام خدمت شما مادر گرامی
شب ادراری در کودکان دلایل مختلفی دارد..از جمله اضطراب ،ترس،عدم توانایی کنترل ادرار و مشکلات مادرزادی و ژنتیک..که با توجه به سن کودک ،عدم توانایی در کنترل ادرار محتمل تر است..با توجه به شرایط کنونی و عدم تمایلتان برای رفتن به مطب پزشک ، اقدامات زیر میتواند در کاهش شب ادراری کودکتان نتیجه بخش باشد :
۱: دستشویی بردن کودک قبل از خواب ،
۲: کاهش مصرف مایعات در شب
۳:بیدار کردن کودک و بردن به دستشویی در نیمه ی شب
۴: عدم تنبیه کودک در صورت تکرار
۵: بررسی حالات و نشانه های  اضطراب و ترس در کودک(بی اشتهایی،بدخوابی ،بهانه گیری،پرخاشگری)به دلیل اتفاقی خاص که در چندروز گذشته رخ داده باشد.
۶:و در صورت ادامه یافتن ،مراجعه به پزشک متخصص کودک وانجام ارزیابی های لازم و بررسی جوانب دیگر ..