بی مسئولیتی شوهر

سلام سعی میکنم خلاصه به شما توضیح بدم شوهر من 9سال از من بزرگاتره خودم29سالمه  چند ماه اول ازدواج شوهرم خیلی عاشقانه دوستم داشت اما بمرور زمان بادخالت کردن جاری وبی سیاستی من ما از هم دور شدیم موضوع اصلی اینکه شوهرم هر چی کار میکنه برادرش میگه بیا ماشین بخریم یازمین بخریم پدرش چون با برادر بزگترش زندگی میکنه باهاش موافقه وماهیچ پس اندازی نداریم الان 7ماهه بیکاره عین خیالش نیست بابچه مشکلاتمان به آرامش میگم میگه باشه همین هفته یک کاری میکنم وخبری نیست من این چندسال برای موضوعات مشخصی خیلی دعوا وگریه داشتم خیلی خونسرده هر کاری میکنم جلوش گریه نکنم اشکام خود بخود میاد از بس دلم پره  .الان بارفیقاش رفته مسافرت تو خونه ام 5هزار نزاشته  شبش که میخواست زده گفت دیر شده فردا یهجای برات کارت به کارت میکنم دو روز من زنگ وپیامک عین خیالش نیست بچه صبحونه میخواد نداریم نان نیست زنگ زدیم میگه زنگ زدم مغازه به باید بگیرید  مهمانم اومد همون روز منم خیلی پیام دادم که خیلی بی مسئولیتی. وپیرم کردی میرم به پدرت میگم تکلیفمون روشن کنه حالا سوالم اینه از سفر اومد چه واکنشی نشان بدم هر دفعه آروم باهاش صحبت میکنم میگه باشه من اشتباه کردم دوباره تکرار نمیشه

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
مسئولیتی یکی از خصلت های بسیار نا متعارفی است که در برخی از افراد دیده میشود و می تواند ریشه در خانواده داشته باشد و یا اینکه همنشین شدن با دوستانی بی مسئولیت و راحت طلبی در برخی از افراد به وجود می آید زیرا به این نتیجه می رسند که با شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت، زندگی راحت تری خواهند داشت.
برای آموزش مسئولیت پذیری به همسرتان هرگز وظایف او را نباید انجام دهید. اگر میخواهید به همسر خود یاد بدهید که مسئولیت پذیر باشد ابتدا باید رفتار خود را در مقابل او تغییر دهید تا شاهد تغییر رفتار در همسر خود شوید. مطمئن باشید که انعکاس تغییر رفتار شما در همسرتان باعث تغییراتی در او خواهد شد.
بهتر است وقتی از مسافرت برگشتند جدی باشید
و اگر ازشما حرف شنوی ندارند با خانواده شان مطرح کنید