سلام من با نامزدم رابطه بدون دخول داشتیم ولی احتمال میدیم که مایع پیش منی با واژن تماس داشته من آزمایش خون بارداری دادم و جواب آزمایش گفتن مشکوکه و پریود هم هستم آیا احتمال بارداری وجود داره؟ چه عواملی باعث میشه که جواب مشکوک بشه؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام وقتی دخولی صورت نگرفته پس احتمال بارداری وجود ندارد و شما پریود شده اید