زخم دهانه رحم

سلام. من ۳۵ سالمه و ۴ ماه هست برای بارداری اقدام میکنم و هنوز موفق نشدم. معمولا لکه بینی دارم. رفتم دکتر گفت زخم داری.حتی موقع معاینه هم خونریزی داشتم. ولی هیچ دارویی بهم نداد. گفت مشکلی نداره.

 پاپ اسمیر هم دادم جواب پاپ اسمیرم هم اوکی بود. ولی همه جا میخونم زخم مانع بارداری میشه. الان خیلی نگرانم که دکتره بهم دارویی نداد. از طرفی من ایران نیستم و احساس میکنم دکترای اینجا زیاد دارو نمیدن. شوهرمم راضی نمیشه دکتر دیگه بیاد. خواهش میکنم کمکم کنین. چیکار کنم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به سن شما اگر تا دو ماه آینده نتیجه نگرفتید باید حتما دارو مصرف کنید موفق باشید.