پسر 5ساله

پسرم 5سالشع،،جدیدا میاد و به خواهر 2/5سالش میگه بیا جوجو مو نشونت بدم آلت تناسلی ش،،،چ برخوردی کنم؟میگم خصوصیه،مال جیشه و اینا هرچی میگم باز با خنده اینکارو تکرار می‌کنه،چکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ,34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد بالینی

با سلام خدمت شما مادر گرامی:
بهترین برخورد با رفتار های جنسی کودکان ۱: آگاه کردن کودک از نقاط خصوصی بدن ۲: رعایت برخی نبایدها مثل عوض نکردن لباس  کودک در حضور دیگران..۳: نخندیدن به کودک هنگام بروز این رفتارها۴: هشدار به کودک در صورت انجام این عمل یا رفتار ،به شکلی قاطع و جدی و تاکید بر عدم تکرار آن۵: خودداری از تنبیه بدنی
یادتان باشد حتی کوچکترین واکنش های مثبت از طرف اطرافیان( خندیدن،ابراز عشق  محبت به دلیل شیرین زبانی کودک،تعریف کردن و بازگویی رفتار و اعمال کودک دراین زمینه ) باعث تکرار این رفتارها و تبدیل آنها به عادتهای نامطلوب و نادرست در کودک میشود ..
موفق باشید..