بارداری

سلام خسته نباشید من سال پیش همین موقع سقط داشتم در هشت هفتگی از اون موقع پریودام نامنظم شد بعد چیز عجیبی که پیش اومد هر وقت میخواستم پریود بشم حالت تهوع داشتم شدید که فکر میکردم بارداری حتی یک بار آزمایش خون دادم بتا شده بود 30ولی دوساعت بعدش پریود شدم الان هم دارو مصرف نمیکنم هیچی

تا  الان دو هفته عقب انداختم یعنی یکم مرداد باید میومد که نیومد بعد 27تیر درد شدید داشتم از پشت که روی مبل نمی‌تونستم بشیم یه دوشب این جور بودم نهم مرداد هم درد شدید داشتم که پریود بیاد که حتی مجبور شدم شیاف مسکن بزنم که آروم شه زدم تاخوب شدم ولی پری نیومد تا الان الآنم چهار روز حالت تهوع خیلی شدید هر یکی دو ساعت یا بیشتر کمتر دیروز دو تا بیبی چک گذاشتم مثبت بود امروز هم همین طور مثبت بود میخوام بدونم حالا میتونم امیدوار باشم که این بارداری یا نه چون الان نمیتونم برم آزمایشگاه به خاطر کرونا اون منطقه قرمز اعلام شده که آزمایش بتا بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله احتمال بارداری وجود دارد موفق باشید