مشکلات دوستی قبل از ازدواج

سلام وقتتون بخیر واقعا نیاز ب راهنمایی دارم ممنون میشم کمکم کنید ، من ۲۳ سالمه و توی دانشگاه با همکلاسیم ارتباط عاشقونه ای داشتم ، یه سالی هست ک فارغ التحصیل شدم و از ایشون دورم ماهی یا دو ماه یه بار همو میبینیم ، نمیدونم حسی ک بهش دارم وابستگیه یا دوس داشتن اما از خدامه ک بتونم فراموشش کنم و خیلی وقته ک دیگه قصد ازدواج ندارم باهاش چون ب شدت بد دهنه و توی دعوا خیلی بی احترامی میکنه ، دو بارم بهم خیانت کرده نمیخوام بگم پسر بدیه ، اونم تقریبا همین حس دوس داشتن یا وابستگی رو نسبت ب من داره ولی مال من بیشتره

الانم یه ماهه ک یه پسری اومده سمت من ک ۸ سال پیش جواب منفی دادم ب در خواست ارتباطش و خیلی دوسم داره خیلییی احترام نگه میداره و توجه پیکنه و قصدشم جدیه برای ازدواج ولی خب نمیدونم چرا نمیتونم با تموم خوبیاش علاقه ی خاصی بهش پیدا کنم

ممنون میشم کمکم کنید که الان چیکار کنم و با شخص اول چطوری تموم کنم که آسیب روحی جدی نبینم و آیا ارتباط با شخص دوم رو  ادامه بدم تا شاید علاقه ای ب وجود بیاد یا نه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سللم دوست عزیز
شما به خوبی میتوانید نقاط ضعف  طرف مقابلتان را تشخیص دهید و میدانید چقدر میتواند این خصوصیات منفی مثل بد دهن بودن پرخاشگری خیانت و ... در اینده مشکل ساز باشد ولی مهارت تصمیم گیری ندارید ‌شما دچار وابستگی ناسالم هستید وابیتگی به فردی که میدانید نمیتواند به شما امنیت و ارامش دهد. پس باید هرچه زودتر از این رابطه بیرون بیایید.
اینکه اشاره کردید دوست ندارید لطمه روحی بخورید تقریبا نشدنی است . به هرحال شما مدتی رابزه عاسقانه داستید و حتما خاطرات خوب هم دارید پس طبیعی است که بعد از جدایی دلتنگ شوید و یاداوری گذشته اذیتتان کند
سعی در فراموشی نداشته باشید بلکه این رابطه را به عنوان بخشی از تجربیات زندگیتان بدانید که توانستید مدیریتش کنید وبه این نتیجه رسیدیددکه ادامه ندهید
بهتر است مدتی صبر کنید و بعد رابطه جدیدی را شروع کنید
توصیه پیکنم برای شخص دوم حتمادحضوری نزد مشاور بروید تا با صحبت با طرفین مشخص شود ایا میتوانید وارد این رابطه شوید یا خیر