با ترس افراطی از مرگ چطور کنار بیام؟

با سلام اول اینکه من دوساله حمله پانیک دارم و بعدش افسردگی گرفتم و تحت درمانم و دو ساله دارو مصرف میکنم خیلی بهتر شدم مخصوصا حمله های پانیکم

اما وسواس فکری شدیدی دارم همش به مردن قکر میکنم به شدت میترسم شبا خوابای وحشتناک میبینم نصف شب ها از ترس از خواب میپرم و میگم الان اگه مرده بودم تو قبر تک و تنها بودم 😔و به شدت میترسم با این فکرا

همش فکر میکنم خیلی قراره عذاب بکشم و میرم جهنم

همش به جسمم بعداز مرگ فکر میکنم که چطور تحزیه میشه یا اینکه نکنه شبش زنده بشم اما لال باشم و فلج 😔😔

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
هر کس تصویری درباره مرگ و زندگی دارد، اما شاید اصلی‌ترین دلیل ترس از مردن این است که شما دقیقا نمی‌دانید مرگ چیست و تصوری از مردن ندارید.
ترس از مرک میتوانید دلایل مختلفی داشته باشد مثل رفتاری که در طول زندگیمان داشته ایم و فکر میکنیم فرد مفیدی نبوده ایم و کاری برای خودمان و ان دنیا نکرده ایم.
ترس از مردن طبیعی است اما مرگ، در آینده اتفاق می‌افتد. بنابراین در اولین قدم باید تلاش کنید که در زمان حال زندگی کنید و بیشتر درباره زندگی و لذت هایش فکر کنیدداشتن رویا و هدف‌های زیبا و بزرگ، شما را برای ادامه زندگی مصمم و با انگیزه می‌کند. در واقع حرکت به سمت اهدافی که خواسته قلبی شماست یک نوع رضایت از خود و احساس خوشحالی برای شما به وجود می‌آورد.
داشتن روابط صمیمانه با دیگران، یک رابطه عاشقانه با خانواده و لذت بردن از زندگی، به شما در کاهش این ترس کمک می‌کند. لذت ببرید، حتی از چیزهای کوچک می‌تواند معنای یک زندگی خوب را برای شما به ایجاد بکند.سعی کنید درباره ترس خود از مرگ با دیگران صحبت کنید، نقطه نظرات شان را ببینید و از آن‌ها استفاده کنید. زمانی که افکار خود را به زبان می‌آورید بهتر می‌توانید درباره آن‌ها تصمیم بگیرید.به این فکر کنید که اگر هم روزی مرگ شما فرا برسد، رویای دوباره دیدن و بودن کنار عزیزانی که از دست رفته‌اند را دوباره به دست خواهید آورد. حتی اگر رویاست، می‌تواند زیبا باشد.