کیست فولیکولار ساده

سلام من چهار ماه پیش سونو دادم کیست فولیکول ساده داشتم 32 میلیمتر دکتر گف چیز مهمی نیست بخاطر فشارم بهم قرصی نداد گفت خودش دفع میشه الان 12 روز اقدام کردم پنج روز دیگه باید پریود بشم سردرد دارم کمی ترشح و درد تخمدان چپ و زیر شکمم تکرر ادار بنظرتون بارداریه یا پریود من پریودمم نامنظم خیلی این علایمم نداشتم براش؟؟!!

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله احتمال بارداری وجود دارد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید