برای اقدام به بارداری و جلوگیری از سقط مکرر چه کار کنیم؟

سلام خسته نباشید سوالی داشتم   من 21 سالم هست ۳ بار سقط داشتم سومی مول بود ومن تو دوران بارداری ب شدت میل جنسیم بالامیره استرس میگیرم و اصلا دست خودم نیس خودارضایی میکنم یا شب توخواب ارگاسم میشم ودچار خونریزی میشم چیکار کنم مشکلم حل شه وابنکه بعد یکسال دکتر اجازه داده باردار شم میتونم باردارشم باز و بچه سالمی بدنیا بیارم خواهشا راهنماییم کنین ممنونم.🙏

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله می توانید تحت نظر پزشک اقدام به بارداری داشته باشید اما خود ارضایی عوارض جسمی و روحی زیادی دارد باید آن را ترک کنید تا دچار مشکل نشوید موفق باشید