ایا مصرف قرص کلامید50 منجر به عقب افتادن پریود میشود؟

سلام خدمت شما

من سی سال سن دارم و سه فرزند .برج ۱۱ اقدام به بارداری کردم و به مدت پنج شب قرص کلامید ۵۰ شبی یکی مصرف کردم ولی باردار نشدم. تا برج یک پریود منظم داشتم و هیچ مشکل نداشتم ولی از برج ۲ اصلا پریود نشدم تا حالا دو بار دکتر رفتم سونو انجام دادم که هیچ مشکل جدی به غیر از چند کیست کوچک دیده نشد  و آزمایش بارداری هم منفی بود دکتر سه آمپول پروژسترون داد که با هم تزریق شوند ولی با وجود تزریق باز هم خونریزی اتفاق نیافتاد دوباره به دکتر مراجعه کردم واین بار قرص اچ دی تجویز کردند که گفتند  به مدت ده شب مصرف کنم و بعد آزمایش هورمون انجام دهم ولی باز هم پریود نشدم و دو روز هست که آبریزش به رنگ کرمی و بدون بو دارم خیلی نگرانم و میترسم .علت پریود نشدم چه چیزی میتواند باشد و آیا منجر به یایسگی زود رس نمیشود و آیا عوارض قرص میتواند باشد ‌

‌ناگفته نماند که در این مدت با قرص ال دی جلوگیری داشته ام .ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بعد از مصرف طولانی قرص های ال دی ‌قطع مصرف اونها چند سیکل طول میکشه تا پریودها منظم بشه و تخمک گذاری هم به روال عادی برگرده پس چند ماه تحمل کنید
خیر سی سالگی سن یائسگی زودرس نیست عزیزم نگران نباشید
هیچ دارویی مصرف نکنید کمی تحرک و ورزش حتی پیاده روزانه سی دقیقه یا دراز و نشست و یا حلقه هولاهوپ در طول روز انجام بدید و استرس هم نداشته باشید
چای زعفران و دارچین مرتب میل کنید
وقتی پریود شدید بشمارید ۱۴شب بعدش قرص دوفاستون ۱۰میلی‌گرمی هر شب یک قرص به مدت ده شب مصرف کنید و بعد قطع کنید و منتظر پریود باشید و تمام موارد توصیه شده رو هم رعایت کنید و مجددا از شبر۱۴سیکل بعدی هم دوفاستون رو به مدت ده شب مصرف کنید و جلوگیری هم نداشته باشید در این مدت