جلوگیری از بارداری با چه قرصی بهتر است؟

سلام خسته نباشید

من الان دو سالی میشه که با ال دی پیشگیری میکنم ولی داره شدیدا چاقم میکنه

آیا قرصی هست که عوارض چاقی نداشته باشه؟

یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اول اینکه بعد از یکسال مداوم مصرف قرص باید حداقل دو تا سه سیکل مصرف قرص جلوگیری رو قطع کنید و از یک روش دیکری برای جلوگیری مثل کاندوم استفاده کنید و بعد از سه ماه مجدد مصرف قرصهارو شروع کنید
قرص های یاز، یاسمین و روکین با افرایش وزن بسیار کمتری همراه هستند