شکاکی

سلام خانم دکتر من ۲۰ سال سن دارم و همسرم ۲۹ سال پسر دو و نیم ساله ای دارم.بعد از زایمان دچار شکاکیشدم. اگر قبلا با همسرم فیلم هایی که کمی سانسور داشت رو میدیم ناراحت نمی‌شدم اما الان نسبت به این فیلم حس بدی دارم که همسرم بخواد این فیلم هرو ببینه.اگر همسرم با زنی کمی ملایم تر صحبت کنه فوق العاده ناراحت می شوم یا با همکلاسی های دانشگاهش  اگر صحبت کند ناراحت می شم.خودم خیلی دارم اذیت میشم اما دست خودم نیست هر چقدر هم دنبال درست کردن این اخلاق شدم اما تهش میبینم که نمیتونم کنار بیام خواب میبینم بهم خیانت میکنه فوق العاده عذاب میبینم توانایی مالی برای مراجعه به مشاور راهم ندارم.احساس افسردگی می کنم نظر شما چیه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

اگر این اتفاق بعداز بارداریتان پیش امده احتنالا دچار افسردگی بعداز بارداری شده اید که چون درمان نکرده اید تبدیل به شکاکی و مشکلات دیگر شده است

اگر روابط زناشوییتان کمترشده و در روابطتان هم مشکل دارید باید به مشاوره مراجعه کنید چون با ادامه این روند زندگیتان دچار مشکلات اساسی خواهد شد

معمولا وقتی فرد به همسرش اعتماد ندارد و نگران خیانت از طرف همسرش است درواقع نسبت به خودش حس خوبی ندارد. احتمال دارد شما بعداز بارداری  فکر میکند جذابیت سابق را ندارید و ممکن است همسرتان سراغ فرد دیگری برود ویا اندام زنان در فیلمها را با شما مقایسه کند

باید بر روی اعتماد بنفستان کارکنید و از مشاور کمک بگیرید