بدگویی مادر شوهر از من

سلام من یکسال ازدواج کردم مادر شوهر تقریبا ۵۰ سالشه همیشه حیاط قالی بالشت اینا رو تمیز میکنه...و هی کار میکنه و ناله میکنه عروس خوبی نداره  میره به این و اون میگه که کل کار خونه به دوششه و من سوسول و تنبلم در حالی که من ۱۷ سالمه و تو خونه پدرم کاری نمیکردم بهش هم گفتم ولی با اینحال هر کاری میکنه بهش میگم مثلا میخوام کمکت کنم یا یه کاری بخوام بجاش بکنم میگه نه نه نه تو نمیدونی چطور من بهتر میدونم بعدش که خسته میشه چپ چپ نگام میکنه همه فکر میکنن من نمیخوام کار کنم بهم بگین چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خانه داری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

اینطور که متوجه شدم شما با خانواده‌ی همسرتون زندگی می‌کنید اما اشاره نکردید از کجا می‌دونین که دیگران درباره‌ی شما فکر می‌کنن که نمیخواین کار کنین؟! پیشنهاد می‌کنم درباره‌ی اطرافیان‌تون در هیچ زمینه‌ای ذهن‌خوانی و قضاوت نکنید. ضمن اینکه خانواده‌ی همسرتون احتمالا بیشتر از شما با اخلاق و رفتار و روحیات مادرشوهرتون آشنا هستن.

کاری که می‌تونید انجام بدید این هست که کم‌کم چند تا مسئولیت رو در خونه به عهده بگیرید. مادرشوهرتون رو به چشم مادر خودتون ببینید. نه خانومی که قرار هست ازتون ایراد بگیره و چپ‌چپ نگاه‌تون کنه. مثلا می‌تونید بر حسب توانایی‌تون و کارایی که بلدین به ایشون بگید مثلا من خونه رو جارو می‌زنم. امروز من ناهار درست کنم و ... و اگر ایشون گفتن نه نه تو بلد نیستی. می‌تونین مثلا بگین که بلد هستین وقتی چند بار ببینن که شما کارها رو خوب پیش می‌برید بهتون اعتماد می‌کنن یا اگر بلد نیستین، می‌تونین بگین که دوست دارین یاد بگیرین. حتی اگر ایشون با شما لج می‌کنن، شما لجبازی نکنین. ایشون هم وقتی متوجه بشن شما مسئولانه رفتار می‌کنین و براتون مهم هست همکاری کنین تا دیگران خسته نشن، رفتارشون تغییر خواهد کرد.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون