اضطراب بعد از تجاوز

سلام ببخشید من خیلی وقت پیش میخواستم مورد تجاوز قرار بگیریم ولی یجوری نجات پیدا کردم حال از اون موقع وقتی کسی بهم نزدیک میشه حس خفگی می کنم و دست پاهام میلرزه نمی تونم به کسی بگم زیاد نزدیکم نشه چون میترسم کسی ناراحت بشه ولی نمیدونم چیکار کنم چون این حس روز به روز بیشتر میشه میترسم بعداً دچار مشکل شم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
شما دچار اضطراب پس از حادثه يا تجاوز هستيد و اين خيلي طبيعيه كه با نزديك شدن ادم ها مضطرب بشيد و حس ناامني كنيد اما اين موضىع خيلي زياد نياز به رسيدگي هاي تخصصي و همه جانبه داره ك در قدم اول به خودتون براي ارامش بيشتر و حذف چالش هاي اون اتفاق كنه و در مرحله دوم بتونيد با افراد ارتباط بگيريد .حتما با يك مشاور فردي صحبت كنيد .