سلام

من هفته ده هستم ترشحات قهو ه ای دارم

یه سقط تو شش هفته سال ۹۵ داشتم بعدش یه بازداری موفق داشتم سال ۹۶

سال ۹۸باز بازدار شدم ولی قلبش تشکیل نشد، و الانم باردارم و ترشحات قهوه ای دارم رپزی یه شیاف پروژسترونم استفاده می کنم، در ضمن گروه خونی من منفی و همسرم مثبت هستش،

خیلی مستاصل هستم. چیکار کنم؟!!!

بچم زنده هست ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

زنده بودن جنین فقط با سونوگرافی مشخص میشه
اگر با مصرف شیاف لکه بینی قطع نشد حتما به پزشکتون اطلاع بدید تا دوز رو‌بالاتر ببرن