سلام ماباکاندوم جلوگیری میکردیم تااینکه دیشب کاندوم پاره شده بود واردشده بودممکنه بارداربشم  هنوز شوهرم ارضا نشده بود کامل ولی اب شهوت ممکنه ازکاندوم واردواژن شده احتمال بارداری ممکنه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بله اگر در رمان تخمک‌گذاری هستید با وجود پارگی کاندوم امکان بارداری هست
مبتونبد قبل از ۷۲ساعت از قرص اورژانسی استفاده کنید جهت پیشگیری