آشنایی

من ۱ ماه و نیم هستش که با یه اقایی که ۹سال دورادور میشناسمشون دارم اشنا میشم،یعنی ایشون واسه خواستگاری اومدن و با اجازه خانواده ما این دوره رو داریم طی میکنیم،تو این تایم کوتاه چیزی ازشون ندیدم،هیز باشن و بی اعصاب باشن و بد دل باشن و .... هیچیییی،از لحاظ ظواهریم خیلی خوبن و مشکلی ندارن

من اینستاگرام ندارم ولی ایشون دارن،دیشب با یه پیجی که ایشون هم میشناسه ولی نمیدونه اون پیج دست منم هست رفتم پیجشونو ببینم،تو فالوئینگاشون دیدم ۵،۶ تا پیج خانم هایی فالو کرده که همه پستاشون با لباس.زیر و اینا بوده و ایشون چندتا از این پستارو لایک کرده حتی یه پیجی هم فالو کرده بود که حالت کارتونی داشت ولی پستاش واقعااا بد بود،ازدیشب واقعا شک شدم،نمیدونم این مساله رو چه جوری بگم بهشون یا چجوری بهشون نشون بدم که من میدونم و میخوام ابن رابطه رو تموم کنم،نظر شما چیه؟🙈

اطلاعات تکمیلی

سن 24 وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
اول اينكه علت اينكه در ظاهر گفتيد پيچ نداريد اما ايشون رو با پيچ فيك بررسي كرديد ة دنبال چه چيزي بوديد  دقيقا ؟
الان انقدر اين موضوع براتون وحشتناكه كه بدون شنيدن توضيح تموم شده است براتون و در قدم اول بررسي كرديد كه هيز نباشه
بايد ديد چي باعث اين حال بد شده كه دنبال نشونه هاي بدي و هيزي فردي هستيد
اين انتخاب شماست كه ادامه بديد يا نه اما راهكار منطقي اينكه صحبت كنيد و سوالات را بپرسيد اما يادتون باشه نميتونيد بازخواست كنيد چون شما به طور رسمي چه به عنوان دوست دختر چه نامزد در زندگي ايشون نبوديد و رفتارهاي قبلي ايشون را نميتونيد محكوم كنيد.