سلام اولین بارمه قرص دیان به دلیل تنظیم دوره قاعدگی دکتر بهم داده مصرف میکنم و گفت از روز ۵ پریودی بخورم یه نوبت قرصمو فراموش کردم بعد ۷ روز پاکیم دوباره پریود شدم ب دکترم میگم میگه یا فراموش کردی بهم ریخته یا اینکه بهت نمیسازه باید بیای امپول بزنم خونریزیت قطع بشه الان ی جواب درست بهم نمیده خسته شدم نمیدونم چرا دوباره پریود شدم مگه میشه با ی نوبت نخوردن بی وقت پریود شم وقتم ی ماه مونده بود چیکارکنم قطع بشه ینی قرص یهم نساخته یا باید ادامش بدم قطع بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر فقط یک شب فراموش کرده اید می توانید قرص را ادامه دهید اما اگر خون ریزی شما قطع نشد نشان می دهد این قرص برای شما مناسب نبوده و باید از قرص دیگری در دوره بعدی پریود خود استفاده کنید موفق باشید.