رابطه نامطلوب با خانواده ی شوهر

سلام حدود سه ساله ازدواج کردم و با مادرشوهردر یک خانه زندگی میکنم و باهم فامیل هستیم شوهرم تک پسره با 4تا خواهر اوایل بحثمون میشد و به توهین نمیکشید ولی الان هرموقع سر یه چیز که حرفمون میشه مادرشوهرم شروع به منو خانوادم توهین  میکنه زن سالاره خیلی خودبین و زور گو هستش کینه ای  از دوران عقد هر اتفاقی که بین دوخانواده افتاده تا الان سرکوفتشو بمن میزنه و توقع داره هرچی میگه و هرکار میکنه من سکوت کنمو بگم چشم چون اوایل متاسفانه همینطوری بودم خیلی روی شوهرم تسلط داره  ارزومه که یه خونه جدا و مستقل داشته باشم چون دوری و دوستیو باور دارم الانم میوخام دوباره طبق معمول برم اشتی کنم بخاطر شوهرم ولی میترسم باز این دومینو تکرار بشه من باید چیکارکنم تا یه رابطه معین داشته باشم؟ تا احترامم دوباره برگرده ؟خیلی متوقعه 😢ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
وابستگی همسرتان و ارتباطشان با خانواده شان به جه نحو است
ایا بخاطر مسائل مالی تغییر مکان نمیدهید؟
رابطه شما و همسرتان چگونه است
نوشته اید میخواهید احترامتان دوباره برگردد. چه موضوعی باعث شده که مثل سابق به شما احترام نگذارند ایا خزایی از شما سر زده یا بدون دلیل تغییر رویه داده اند
سعی کنید تمرکزتان را به رابطه دونفره خود بگذارید واگر برای همسرتان امکان دارد قانعشان کنید تا نقل مکان کنید اکر امکانش نیست، رابطه محترمانه با انها داشته باشید زیاد صمیمی نشوید
بدگویی انها را نکنید .سعی در کسب مهارتی کتسد شاغل بودن و ساعاتی از روز را بیرون از منزل بودن میتواند در تغییر روحیه تان کمک کند