سلام ده روزه پریودم عقب افتاده بی بی چک زدم بعد از چند ساعت هاله انداخت معنیش چیه؟ اگر باردار نیستم پس چرا پریود نمیشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم پاسخ بی بی چک تنها در چند دقیقه اول قابل استناده نه اینکه چند ساعت طول بکشه!!
اول یک آزمایش بارداری انجام بدید اگر منفی بود با مراجعه به دکترتون آمپول پروژسترون تزریق کنید تا پریود بشید و اگر سیکل بعدی هم پریود رو عقب انداختید حتما لازمه که چکاوک هورمونی ‌‌سونوگرافی جهت بررسی علت صورت بگیره