همش فکرایی میاد تو سرم ک اذیتم میکنه

سلام نزدیک یک ساله با پسری به قصد ازدواج دوست شدم مشکل من اینه ک باهاش حس صمیمیت میکنم یعنی اینک درمورد مسائل جنسی راحت باهاش حرف میزنم باهاش شوخی میکنم تلفنی. همش میترسم به این فکر کنه شاید قبلنا با افراد زیادی بودم ک اینهمه راحتم. درصورتی ک اینطوری نیست نمیدونم چرا راحتم😔 همش میترسم تو آینده بزنه تو سرم . بگه فلانی بسانی. اگر تو اینده بهم توهین کنه طاقت نمیارم. و اینک میترسم تو اینده ک باهاش ازدواج کردم کمبود داشته باشم میترسم بهم زیاد ابراز علاقه نکنه. و اینی ک هست نباشه. من ادم قوی نیستم. عاشق ازدواج کردنم اما میترسم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم این ترس ها و شک ها ممکن برای هرکسی که قصد ازدواج داره وجود داشته باشه
ترس هاتون رو بپذیرید و برای شناخت بیشتر هم تلاش کنید
تا احتمال چالشهای انتخاب تون کمتر بشه
حتمااا از یک مشاوره پیش از ازدواج کمک بگیرید