سلام خسته نباشید،من مجرد هستم و الان حدود ده روزه از در نافم احساس خارش میکنم و وقتی دست میزنم کمی خیسه بوی بدی میده و امشب دیدم یه دون خیلی ریز مثل زیگیل زده،نمیدونم چکار کنم من همیشه با آب و صابون میشورم نمیدونم چرا اینجوری شده خیلی ناراحتم ممنون میشم راهنمایی کنید توروخدا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نباید داخل ناف دستکاری شود این دستکاری ها باعث عفونت می شود در حال حاضر نیز باید به پزشک مراجعه نمایید تا برای شما دارو تجویز شود موفق باشید