سلام اقای دکتر وقتتون بخیر من پارسال خودم شروع کردم ب رژیم گرفتن و تو برنامه غذایی همه چیز داشتم فقط مقدارشو کم کردم بعد حدود یکسال از ۹۸رسیدم به ۷۰تقریبا ماهی ۳ تا ۴ کیلو کم میکردم در کنار ورزش اما چیزی ک منو اذیت میکنه اینکه من نصف مو ها از دست دادم و ب شدت موریزش دارم الان رژیمم قطع کردم و دیگه موهام نمیریزه اما ۶ کیلو  وزنم زیاد شده من چیکار کنم تو رو خدا راهنماییم کنید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
علت ریزش مو در طی رژیم عدم تنظیم ریز مغذی ها و درشت مغذی ها در طی دوره رژیم است.
مکمل زینک پلاس و قرص سیستین ب6 روزانه یک عدد استفاده کنید.
از متخصص تغذیه رژیم اصولی تثبت وزن بگیرید
ادرس پیج اینستاگرام مطب اینجانب
dr_radfar_diet@