نامرتب خوردن قرص ال دي

سلام من ١٧سالمه ٤ماهه ازدواج كردم از اول با قرص ال دي جلوگيري كردم بعد اخرين پريوديم كه مال ١٠روز پيشه قرصاي ال دي رو نا مرتب و سر ساعت هاي نا مشخص ميخوردم گاهي هم دو روز نميخوردم الان چقد احتمال داره باردار باشم و چجوري ميتونم بفهمم كه هستم يا نه

اطلاعات تکمیلی

سن ١٧ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید صبر کنید اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید