علائم بارداری چیست؟

سلام من 29برج 3عروسیم بوده 4برج 4پریود شدم دورم 30روزه س باید 3این برج پریود شم نزدیک یک هفتس کمر درد دارم کمر دردم زیادم شدید نیس ولی همش حس میکنم میخوام پریود شم زیر دلم درد میکنه تا دیروز سینه هامم درد میکرد بعد از غذا یه تیر خاصی میکشه پریشب سرگیجه هم داشتم سرسینه هامم یکم دونه زده معلومه بنظرتون من حاملم؟کی بی بی چک بزنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام می توانید تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید