با شوهر بداخلاق و بدهنم چه کنم؟؟

سلام، شوهرم ۳۲ سالشه خیلی بداخلاق و بد دهنه و زود قاطی میکنه، من بارها بهش با آرامش با داد و بیداد یا حتی با تهدید و با قهر کردن ازش خواستم رفتارش درست کنه اما فایده نداشته، با من تنها هم اینجوری نیست حتی با مادر و خواهر و پدر خودشم همینه، چندبار بخاطر بد دهنیاش باهاش قهر کردم قول داده درست میشه اما به هفته نکشیده همه چی یادش میره ، الانم دیگه طاقتم تموم شده همش به فکر جداییم اما یه پسر ۳ ساله دارم که دلم نمیاد ازش بگذرم، شوهرم حتی طاقت کارای بچه گانه پسرمم نداره همش به اونم فحش میده یا تحقیرش میکنه و بهش میگه نفهم خنگ و از این قبیل حرفها، چندبار هم روش دست بلند کرده یا هولش داده که من شدید باهاش برخورد کردم، خسته ام نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم  کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

اولین پیشنهادم برای شما این هست که دقت کنین چه مواردی موجب خشم همسرتون میشن. سعی کنین ایشون رو در شرایطی قرار ندید که عصبانی بشن. در مرحله‌ی بعد، به جای داد و فریاد و تهدید و قهرکردن که خودتون هم اشاره کردید بی‌فایده بوده سعی کنید با آرامش و محترمانه در فضایی مناسب که کسی مزاحم‌تون نشه، با همسرتون صحبت کنید. بهشون بگید که چه احساسی دارید و خواسته‌تون دقیقا چی هست. می‌تونید با هم در زمینه‌ی کنترل خشم، مطالعه و تمرین کنید و یا به صورت حضوری به روانشناس و مشاور مراجعه کنید تا بتونید به تدریج، موارد خشم و درگیری رو با کمک هم به حداقل برسونید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون