سلام

29 سالم هست ، یک ماه هست دوتا دیسک کمرم بیرون زده و ازون تراپی و فیزیوتراپی و لیزر جواب نداده روم.درد کمرم میزنه به تخمدان و زیر دلم.همچنین پا و سر شدن پام.امروز وقتی درد خیلی شدیدی داشتم حس کردم از واژنم چیزی خارج شد.وفتی رفتم سرویس متوجه شدم مایع لزج و زیادی از واژنم خارج شده.دخترم یکسالش هست ولی هنوز وقت نکردم برم دنبال چکاپ بعد زایمان.ممکنه دیسکم مشکلی از لحاظ زنانگی پیش اورده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل بازاریاب اینترنتی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر  دیسک کمر ربطی به مشکل زنان ندارد باید چکاپ شوید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید