تخمدان پلی کیستیک

سلام علیکم، خداقوت

ببخشید من دوسال ازدواج کردم، یه سال اقدام به بارداری کردم. برای بارداری مراجعه کردم برام سونو نوشتن تو سونو هر دو تخمدان دارای فولیکول های ریز و متعدد بود. سه دوره کلومیفن مصرف کردم و یک دوره لتروزول، فعلا نتیجه ای نگرفتم. چیکارکنم به نظرتون؟

البته این رو هم بگم من سه دوره کلومیفن که مصرف کردم با فاصله زمانی بوده، یعنی دوره دوم مثلا دوسه ماه بعد از دوره اول دکتر مراجعه کردم.

متولد۷۳هستم، وزنم نرمال، آزمایشات قبل بارداری هم انجام دادم نرمال بودن.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به شرح حال شما بهتر است همسر شما آزمایش اسپرم انجام بدهند موفق باشید