عصبانیت و خشم

سلام من خیلی عصبی و بی حوصله هستم مدام سر بچه هام داد میزنم و کتک میزنم و حرفای ناجور بهشون میزنم. خودم دیگه خسته شدم از رفتارم، متاسفانه بچه هامم مثل خودم شدن همش با صدای بلند و فریاد حرف میزنن، حوصله ی هیچ کاری رو ندارم زود خسته میشم

لطفا کمکم کنید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

برای رفع مشکل بی‌حوصلگی و پرخاشگری، ابتدا باید بتونید دلیل‌ش رو پیدا کنید. چند وقت هست که احساس می‌کنید عصبی هستید؟ آیا مساله‌ی خاصی باعث بروز این حالت در شما شده یا به مرور درگیر این نوع رفتار شدین؟ آیا تا به حال با یک پزشک در این مورد مشورت کردین؟ ممکن هست خستگی زودرس و خشم شما علل جسمانی هم داشته باشه. ضمن اینکه نوع نگرش ما نسبت به مسائل، می‌تونه باعث بشه احساسات مختلفی رو تجربه کنیم و همین احساسات، رفتار ما رو شکل میدن. برای مثال، اگر شما اینطور فکر کنید که بچه‌ها با شلوغ کردن و بازی و دعوا، قصد اذیت کردن شما رو دارن، ناراحت و عصبانی میشید و احتمال‌ش زیاد هست که سرشون داد بزنید و دعواشون کنید. اما اگر اینطور نگاه کنید که بازی و شلوغی بچه‌ها عادی هست و باید یاد بگیرن با هم تعامل کنن و با همدیگه کنار بیان، دیگه احساس ناراحتی و خشم نمی‌کنید. در عوض سعی می‌کنید بهشون یاد بدید چطور با هم مهربون باشن و باگذشت و ملایمت رفتار کنن. پیشنهاد می‌کنم از یک پزشک و یک مشاور کمک بگیرید تا هم خودتون آرامش بیشتری رو تجربه کنید هم فرزندان‌تون رفتار ملایم رو بیاموزند.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون