اگر خواستگارم بهم بگه من از مهمون جماعت خوشم نمیاد اصلا چرا باید پولمونو برای مهمان خرج کنیم نشانه خساست هستش یا درونگرایی؟از مهمونی رفتن هم خوشش نمی یاد.

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل مدرس دانشگاه غیر انتفاعی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

افراد درونگرا افرادی هستند که انرژی لازم برای زندگی رو از دنیای درون خودشون دریافت می‌کنند. البته این اصلا به معنای منزوی بودن و غیر اجتماعی بودن نیست. اما به عنوان مثال، شاید از نظر یک فرد درونگرا ماهی یک بار مهمونی دادن کافی باشه در حالی که برای فردی برونگرا شاید هفته‌ای دو بار مهمونی هم کم باشه. اما این گفته که چرا باید پول‌مون رو برای مهمان خرج کنیم به نظرتون چه ارتباطی با درونگرایی داره؟

البته این بسیار خوب هست که دارید با خواستگارتون درباره‌ی چنین موارد مهمی در زندگی مشترک صحبت می‌کنید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون