ایا جنین موقعیتش ثابت میمونه؟

در سونوی انومالی جنین بریچ بود و من دوماه بعدش یه سونوی دیگه دادم و جنین سفالیک شده بود الان هم هر وقت سکسکه می کنه در قسمت بالای سمت چپ اسخوان شرمگاهی حسش می کنم. این یعنی سرش پایینه؟ چون زمانی که تکون میخوره گاهی تکون خوردن دستش یا پاش رو تو پهلوهام حس می کنم میخوام بدونم الان یعنی به پهلوعه یا همچنان وضعیت سفالیک داره؟ راهنمایی کنید چطور بفهمم الان وضعیت بچه همچنان سفالیکه؟

 چون به خاطر کرونا مجددا نمیتونم برم سونو گرافی تا هفته سی و شش باید صبر کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

نیازی به سونوگرافی ندارید احتمال اینکه وضعیت  جنین سفالیک باشد زیاد است  در ویزیت بعدی با توجه به سن بارداری شما  از روی شکم پزشک می تواند دقیق تشخیص دهد موفق باشید.