دوفاستون و اقدام و احتمال بارداری با وجود تخلیه مایه منی

سلام . لطفا پاسخ بدید خیلی برام ضروریه ممنون.من دوفاستون مصرف کردم روزی دو عدد اما روز ۵ به خاطر لکه بینی قطع کردم در حین مصرف دوفاستون دو بار رابطه محافظت نشده داشتم که بعدش سریع رفتم دسشویی و مایع منی ریخت با عرض معذرت.احتمال بارداری هست؟در حین مصرف دوفاستون تخمک گذاری انجام میشه یا بعد مصرف ؟

الان که قرصو نصفه قطع کردم بازم تا ۱۰ روز پریود میشم یا قرص اثر نمیکنه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام این قرص برای کسانی تجویز می شود که قصد بارداری دارند و مانع از بارداری نمی شود اگر قصد بارداری ندارید باید یک روش جلوگیری مطمئن انتخاب کنید موفق باشید.