سلام دو روزه دیان مصرف میکنم دکتر برام تجویز کرده برای تنظیم و کم شدن پریودم ۲۱سالمه و نمیخوام موهای زائد دربیارم و یا لاغربشم چون به شدت لاغر هستم چیکارکنم؟ حالت تهوع شدید دارم نمیدونم مصرف کنم یا قطع کنم

لطفا راهنماییم کنید دکتر خودم جواب نمیده میگه اینا طبیعیه اما نمیخوام موی زائد به وجود بیاد..

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر تا بحال موی زائد نداشتید درصورتیکه تخت نظر پزشک‌ تنبلی تخمدانها کنترل بشه موی زائد هم نخواهید داشت مصرف دیان سبب رشد موی زائد یا لاغری نمیشه عزیزم
در صورت داشتن حالت تهوع بهتره از قرص ویتانین ب۶ هم روزانه کمک بکیرید