درد تخمدان سمت چپ و لگن و کشاله ران

سلام من مبتلا به تخمدان پلی کستیک هستم البته هر دو تخمدان و لک بینی دارم هر پریود بین ۱۵روز طول میکشه. از سینه هم ترشح دارم .ولی الان حدود دو ماه هست که هم تخمدان چپ و هم تخمدان راست و کشاله ران و لگن به شدت درد میکنه. بعضی اوقات نمیتونم تحمل کنم. من هر وقت پریود هم میسم بعضی اوقات کارم به دکتر میرسه. دلیل درد لگن کشاله ران و تخمدان ها و ترشحات سینه چیه؟ لطفا کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام علت مشکل شما تغییرات هورمونی و بالا بودن هورمون شیردهی است باید به پزشک مراجعه نمایید تا برای شما دارو تجویز شود موفق باشید