لک بینی بعد سزارین

سلام خسته نباشید. من حدود 57روزه از سزارینم میگذره ولی همچنان لک بینی دارم که البته این روزا خون هم میبینم که حالت خلطی داره و ازم بیرون میاد بنظرتون عادیه؟ من سوزش هم دارم که فکر میکنم عفونت دارم. الان سفالکسین 500 میخورم. مترونیدازول میتونم بخورم؟

ممنون میشم جوابمو بدین دوتا بچه دارم واقعا تو این شرایط نمیتونم برم بیرون. لطفا راهنماییم کنید خدا خیرتون بده

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نمی توان به این شکل بدون معاینه دارو تجویز کرد اگر با مصرف قرص آنتی بیوتیک مشکل شما برطرف نشد باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید