کرونا و بارداری

سلام خسته نباشید ، من 5 ماه باردار هستم و شاغل، در محیط کارم چند نفر از همکاران هم اتاقی مشکوک به ابتلا به کرونا هستن  (اعضای خانوادشون تستشون مثبت شده ) که تا گرفتن نتیجه آزمایششون دیگه اداره نمیان ، میخواستم بدونم اگه آزمایش اونا مثبت بشه منم باید آزمایش انجام بدم ؟؟ آزمایش کرونا چطوریه ؟ و اینکه اگه خدایی نکرده مبتلا باشم برای سلامت جنین چقدر خطرناکه ؟؟ من از طریق ای وی اف باردار شدم و بسیار نگران سلامت جنین در این اوضاع هستم

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام فعلا نیاز به اقدام خاصی ندارید اگر علائم بیماری مانند تب ، تنگی نفس و ... باید حتما پیگیری کنید و آزمایش خون انجام بدهید موفق باشید.