شک به بارداری

سلام وقت بخیر روز 5 پریودی با همسرم نزدیکی داشتم اما منی داخل واژن ریخته نشد. روز سه شنبه10 تیر دوره پریودیم تموم شد پنج شنبه 12 تیر دچار سرگیجه و تهوع شدم و به دکتر داخلی مراجعه کردم و قرص و آمپول ضد تهوع برای من تجویز کردن روزای بعد از مراجعه به پزشک هم دچار تهوع خفیف شدم .امکان داره که من باردار شده باشم؟ تست بارداری لازم هست؟ یا از بی بی چک استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

در صورتیکه مایع منی داخل واژن ریخته نشده و اطمینا دارید ازین موضوع پس احتمال بارداری نیست
در ضمن احتمال بارداری در دوره پریود کاملا بستگی به این داره که شما سیکل هات چند روزه هست و زمان تخمک کذاری چند روز بعد از اتمام پریوده