احتمال سندروم دان در جنین 14هفته

سلام. من سونو nt  رو بعد چند جلسه انجام دادم که قبلش هم ازمایش خون غربالگریم خوب بود و حتی دکتر زنان گفت مشکلی نیست . ولی امروز که اخرین مرحله سونو رو انجام دادم دکتر گفت خانم بچه شما رگ ائورت به سمت دست راست یک پیچ داره که یکی از احتمالاتش اینه که بچه سندروم دان داره یا سالمه گفت فقط میتونی آمینو سنتز کنی تا بفهمی. این پیچ واقعا احتمال سندروم دان رو افزایش می ده؟

یا اگه بچه سالم باشه این پیچ بازم مشکل ساز میشه ؟ من چند سال ناباروری داشتم و 30بهمن پارسال سقط داشتم.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانهدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام منظورتون از آخرین مرحله سونوگرافی مشخص نیست سونوگرافی غربالگری NT فقط یک بار انجام می شود و این گفته ای که ایشان گفتند واضح نیست و ربطی به سندروم داون ندارد موفق باشید