کسب اعتماد شوهر

سلام من 5 ساله ازواج کردم و تا به حال شوهرم هیچ چیزی بدی از من ندیده بودن نه دروغ نه هیچی. خلاصه پارسال با پسری حدود ده روز دوست شدم و شوهرم مچمو گرفت الان به من اعتماد نداره. و هیچ برنامه ای نمیزاره نصب کنم. من اینجا هیچکسو ندارم حوصله سرمیره  چکار کنم اعتمادش و دوباره بدست بیارم تا اجازه بده برنامه نصب کنم؟

 واقعا ازکارم پشیمانم فقط یه فرصت میخوام برای اصلاح کارم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
علت اين صحبت ها چه بود ؟ايا به دليل اين بوده كه تنها بوديد يا علت ديگه داشته ؟چي شد همسرتون متوجه شد ؟واكنش ايشون چي بود چه رفتاري داشتن؟ خيلي مختصر عنوان كردين
به نظر ميرسه كه رابطه شما چالش هاي داره كه قبل از جلب كردن اعتماد بايد با همكاري همسرتون اين چالش ها را حل كنيد و سعي كنيد به هم نزديك تر بشويد و هدف هايي براي زندگيتون بزاريد .
صحبت كردن درباره اين موضوع توضيح علت اين اتفاق و شنيدن حرف هاي ايشون و حد و مرز گذاشتن براي رابطه خودتون ميتونه راهكار مفيدي براتون باشه.
حتما با يك زوج درمانگر صحبت كنيد.