با سلام ببخشید من با نامزدم دوروز بعد اتمام پریودی رابطه معقدی داشتیم. آب منی ایشون کامل تخلیه شد اما نمیدونم به وارژن رسید یا نه .برای حاصل اطمینان قبل ۴۸ساعت دوتا تنسی مصرف کردم. من باکره هستم سیکل قاعدگی ۲۴روزست و بعد مصرف قرص تنسی دل درد و لگن درد و کمر درد گرفتم و پنج روز بعدش به مدت سه روز خونریزی کردم که عین پریودی بود شاید شدید تر از پریودی که قطع شد بعد اون واژنم خشک شد هیچ ترشحی نداشتم تا اینکه دوروز از موئد پریودمم گذشت و نشدم. ازمایش بتا دادم منفی بود ولی دیروز یه دل درد خفیف پریودی گرفتم ولی فقط لک قهوه ای خیلی کم دارم اونم گاهی اوقات

 چی میتونه باشه؟ابا عوارض قرصه؟یا باید امپول پروستوژن تزریق شه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ شغل دانشجو
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله می تواند از عوارض مصرف قرص اورژانسی باشد