با سلام من ۳۲ سالمه قد ۱۶۹ و وزن ۷۷ تصمیم به بارداری دارم برا ماه آینده ، خواستم بدونم اگه برا بارداری برم پیش دکتر تغذیه که در دوران بارداری وزنم خیلی بالا نره کار  درستیه ؟ یا کلا دوران بارداری نباید رژیم گرفت . دوران شیر دهی چی ؟ میشه زیر نظر دکتر تغذیه وزن کم کرد ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
قطعا به متخصص تغذیه مراجعه کنید که وزنتون در دوران بارداری کنترل شده بالا برود. رژیم دوران بارداری و شیردهی برای سلامت جنین و سپس نوزاد ضروری است
در دوران بارداری وزن نباید کم کرد ولی در دوران شیردهی کاهش وزن ملایم مجاز است