سلام وقت بخیر

من ۲۹سال سن دارم

۸ماه هست که زایمان کردم

۳ماه اول شیر خیلی زیادی داشتم

توی ۳ماهگی پسرم،پدرم فوت شدن و روزای مراسم از شدت ناراحتی از شیر خودم نمیدادم بجاش شیر خشک دادم ولی بین وعده ها خودمم شیر بهش میدادم،بعد از مراسمات پسرم دیگه هم شیر خودمو نمیخورد هم بزور شیر خشک میخورد کلا به دو تا شیر میلی نداشت تا اینکه شیر من هم کمتر و کمتر شد تا الان که خیییلی کمِ و برای سیر شدنش مجبورم شیر خشک بدم و فقط موقع خواب از سینه شیر میخوره،خواستم بپرسم با این اوضاع امکانش هست که شیرم که در حال خشک شدنه دوباره با مصرف دارو یا روش خاصی شیرم زیاد بشه؟ اصلا دیگه امکان زیاد شدن شیرم هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام متاسفانه دادن شیشه شیر به نوزاد باعث این مشکل شده است باید قبل از این کار مشورت می کردید تا آگاهی کسب می کردید در حال حاضر می توانید از قطره  شیر افزا استفاده کنید و می توانید طی روز که سینه شما را نمی گیرد از محافظ سینه استفاده کنید و با محافظ سینه به نوزاد خود شیر دهید موفق باشید.